Tempelier

In de bovenverdieping van ons historisch pand hebben wij ons Belgisch Biercafe De Tempelier. In De Tempelier kunt u in een prachtige ambiance genieten van onze vele proeverijen, waarin u kennis kunt maken met de verfijnde kwaliteit en bijzondere smaken van o.a. wijnen, wisky's en vele speciaalbieren. Tevens is De Tempelier te reserveren voor feestjes, vergaderingen een presentatie of een klein partijtje.

Wissel Tap Bieren Mei

T' IJ Flink

Blond bier
Alc.perc. 4,7%
Fijne hoppige smaak
Subtiele fruitige aroma's
Vol en zacht
Apart bijzonder biertje

 

Gouden Carolus Tripel

Tripel
Alc.perc. 9,0%
Verfrissend goudblond
Zeer apart van karakter
Volmondige smaak
Dorstlessend

 

Palm Session IPA

IPA
Alc.per. 3,5%
Belgisch amber bier
Fris bittere hoptoetsen
Milde iets droge afdronk
Lekkere doordrinker

 

 

PROEVERIJEN


Op zoek naar een unieke belevenis? De Tempelier organiseert verschillende proeverijen waarin u kennis kunt maken met de verfijnde kwaliteit en bijzondere smaken van Speciaalbieren, wijnen en whisky's. U bent van harte welkom, proeverijen staan tenslotte garant voor gezelligheid. De proeverijen staan aangegeven in onze agenda.Wilt u zelf graag met een groepje een proeverij reserveren, informatie
proeverij@debrasserie.nl

BIERPROEVERIJEN


De Bierproeverijen hebben wij in verschillende thema's, gepresenteerd door echte Bierspecialisten. Tijdens de Bierproeverij komen alle facetten van het bier aan U voorbij. Brouwprocessen, geschiedenis, biersoorten en hoe u nu echt een biertje kunt proeven. Vanaf de kleur, geur, smaak en nasmaak wordt ervaren dat het drinken van speciaalbier echt genieten is.
proeverij@debrasserie.nl 

FEESTEN EN PARTIJTJES


De Tempelier is uitermate geschikt voor het houden van proeverijen, feestjes, vergaderingen, presentaties of een klein partijtje. Deze kunnen worden verzorgd met verschillende arrangementen. U kunt zelf met ons overleggen wat en hoe U een partijtje wilt samenstellen. Van een klein groepje tot een grote groep van maximaal 80 personen.
proeverij@debrasserie.nl