Tempelier

In de bovenverdieping van ons historisch pand hebben wij ons Belgisch Biercafe De Tempelier. In De Tempelier kunt u in een prachtige ambiance genieten van onze vele proeverijen, waarin u kennis kunt maken met de verfijnde kwaliteit en bijzondere smaken van o.a. wijnen, wisky's en vele speciaalbieren. Tevens is De Tempelier te reserveren voor feestjes, vergaderingen een presentatie of een klein partijtje.

Tempelier

De Tempelier, de plaats voor fijnproevers en feestjes.

Bent u op zoek naar een unieke belevenis? Dan bent u aan het goede adres!
In ons Belgische biercafé organiseren we verschillende proeverijen waarin u kennis kan maken met de verfijnde kwaliteit en bijzondere smaken van o.a. speciaalbieren, wijnen en whiskeys.

De bierproeverijen organiseren we in verschillende thema’s passend bij de tijd van het jaar. Zo hebben we in de lente de frissere en lichtere bieren en in de herfst proeven we de donkere bockbieren.

Tijdens de proeverij gaat het niet alleen om het drinken en proeven, maar leert u ook over de geschiedenis en brouwprocessen. Met de aandacht voor de kleur, geur, smaak en nasmaak leert u echt genieten.

 

 

Feestje of vergadering

Naast dat de Tempelier uitermate geschikt is voor proeverijen, is de Tempelier ook te huur voor uw eigen feestje, vergadering of presentatie. We kunnen deze ook voor u aankleden met verschillende arrangementen. Er is plek voor groepen tot max. 80 personen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via proeverij@debrasserie.nl